Kaapattu totuus

kirjoittanut paul craig robertsWashington Postin, New York Timesin, CNN:n ja muiden ”presstituoitujen” esiintyminen journalisteina on naurettavaa. Mutta seuraukset eivät ole naurettavia - valtamedioiden holtittomasti julkaisemat valeuutiset tuovat tullessaan ydinsodan uhan.

Vuosien ajan Venäjä ja sen presidentti ovat kohdanneet loputonta demonisointia. Venäläiset tietävät, että Georgian tunkeutuminen Etelä-Ossetiaan (tapahtui Putinin ollessa Pekingin Olympialaisissa) oli Washingtonin provokaatio. Venäläiset tietävät, että Washingtonin toteuttaman Ukrainan vallankaappauksen (tapahtui Putinin ollessa Sotshin talviolympialaisissa) tarkoituksena oli vallata Krimillä sijaitseva Venäjän Mustanmeren laivastotukikohta ja katkaista näin Venäjän yhteys Välimerelle. Venäläiset tietävät Washingtonin tietävän, että Venäjän hakkerointisyytökset Clintonin sähköposteihin ja Yhdysvaltojen vaaleihin ovat valheita. Venäläiset tietävät, että Washingtonin luoma ”Venäjän uhka” ja siihen liittyvä Venäjän Puolaan ja Baltiaan tunkeutumisen uhka ovat valheita. Venäläiset ymmärtävät, että USA:n Venäjän rajoille tuomat ohjustukikohdat ovat provokaatio, kuten ovat myös NATO:n sotaharjoitukset Venäjän rajoilla, Mustallamerellä (ja Itämerellä suom. huom.). Voit lisätä listaan omasi.

Valheet ovat läsnä kaikkialla, ne ovat kasvaneet yhä absurdimmiksi ja ovat nyt vakiinnuttaneet asemansa USA:n hallituksessa, CIA:ssa, toimeenpanevissa virastoissa sekä USA:n senaattoreissa ja kansanedustajissa. Näiden valheiden loputon toisto länsimedioissa on katsottu Venäjällä merkkinä läntisen maailman valmistautumisesta sotilaalliseen hyökkäykseen. Putin on useissa yhteyksissä julkisesti varoittanut läntisen propagandan horjuttavan vaarallisesti maailmantilannetta. Silti, kuten hän myös on huomauttanut, kukaan ei kuule hänen varoituksiaan.

Washington on niin määrätietoinen Venäjän vastaisessa propagandassaan, että Kongressi hyväksyi ja Obama allekirjoitti uuden tiedustelulain, joka sisältää osion ”V”, joka valtuuttaa aktiiviset toimet valeuutisten hallussapitäjiä vastaan. Nämä hallussapitäjät ovat vaihtoehtomedian nettisivustoja, kuten tämän artikkelin kirjoittajan nettisivusto, jotka kyseenalaistavat viralliset valheet.

Totuudenmukaisen vaihtoehtomedian on syytetty olevan Venäjän vaikutusvallan alla. Viime kesänä salaa perustettu nettisivusto listasi 200 nettisivustostoa joiden on väitetty olevan Venäjän vaikutuksen alla, joko suorasti tai epäsuorasti. Washington Post julkaisi vastuuttomasti pitkän artikkelin, jossa hyväksyi valeuutisen näiden 200:n nettisivuston työskentelemisestä Venäjän hallitukselle.

Toisin sanoen totuuden rajoittaminen on korruptoituneiden Amerikkalaisten vallanpitäjien viimeinen puolustuslinja. Viimeisten 24 vuoden aikana Washingtonin hallinnot ovat murhanneet miljoonia ihmisiä yhdeksässä tai useammassa maassa, murhattu on myös Yhdysvaltojen kansalaisvapaus. Peitelläkseen nämä valtavat, ennennäkemättömät rikokset, ”presstituoidut” ovat valehdelleet, herjanneet ja leimanneet.

Lisäksi Washingtonin rikollinen hallinto pitää itseään korvaamattomana maailman demokratian, ihmisoikeuksien, totuuden ja oikeuden suojelijana. Kuten Venäjän ulkoministeriön puhenainen hiljattain sanoi; Amerikan tekee poikkeukselliseksi sen käyttämä mahti pahuuden hyväksi.

Washington ei leimaa ainoastaan vastustajiaan vaan myös kaikki totuutta puhuvat ”Venäjän agenteiksi” toivoen, että Venäjän demonisointi olisi tehnyt tehtävänsä ja pelottanut Amerikan kansan kääntämään selkänsä totuudenpuhujille.

Luulisi olevan selvää jo huolettomimmillekin, että valtaapitävät, jotka ovat valmiita menemään niin pitkälle, että CIA:n johtaja julkisesti syyttää Venäjän sekaantuneen Donald Trumpin valintaan ilman kykyä esittää minkäänlaisia todisteita - on päättänyt pysyä vallassa hinnalla millä hyvänsä.

CIA:n avoin, häpeilemätön ja ennennäkemätön propagandahyökkäys virkaan astuvaa presidenttiä kohtaan on saanut Trumpin käynnistämään ajojahdin CIA:n johtaja John Brennania vastaan. Raportit kertovat, että Trump aikoo uudistaa ja uudelleen organisoida tiedustelupalveluviraston. Edellinen tämän sanonut presidentti, John F. Kennedy, murhattiin CIA:n toimesta ennen kuin hän ehti CIA:n kimppuun. Kennedy uskoi, että hän ei kykenisi hoitamaan CIA:ta ennen kuin hänet on uudelleenvalittu. Viive mahdollisti CIA:n järjestellä hänen salamurhansa. Trump näyttäisi ymmärtävän vaaran; hän on ilmoittanut, että aikoo korvata salaisen palvelun henkivartionsa (joka käännytettiin JFK:ta vastaan) yksityisellä turvayhtiöllä.

Eikö olekin silmiinpistävää? Venäjä ilmoittaa julkisesti Washingtonin ajavan maailmaa ydinsotaan ja että heidän varoituksensa on jätetty huomioitta. USA:n virkaan astuva presidentti on täysimittaisen CIA:n hyökkäyksen kohteena ja tietää ettei voi luottaa edes viralliseen henkivartioonsa. Voisi luulla että nämä tavallisuudesta poikkeava aiheet ovat yksittäisiä keskustelua herättäviä tapauksia, mutta vastaavia löytyy vain muutamilta vaihtoehtomediasivustoilta, kuten tältä (artikkelin kirjoittajan nettisivusto suom. huom.), joka on leimattu PropOrNot:in ja Washington Post:in toimesta ”Venäjän vaikutuksen alaiseksi”.

Lähde: Ron Paul Institute For Peace and Prosperity uudelleen julkaissut PaulCraigRoberts.org -sivuston luvalla.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiinan 5.sukupolven Chengdu J-20 hävittäjä - häiveestä ei häivettäkään?

Venäjän ilmavoimille 5.sukupolven SU-57 häivehävittäjiä

F-35C suurissa vaikeuksissa